Team Marianne Groot

Ter herinnering aan Marianne Groot

Raised

1,090
272% reached of total of €400
Closed You can't donate anymore

Ter nagedachtenis aan mijn lieve mama:

Zij was gedreven, blij, enthousiast, liefdevol en stapelgek. Zij heeft ons geleerd om te genieten van de kleine dingen in het leven. Trek je niets aan van anderen, doe wat je zelf wilt, des te gekker des te beter.

De laatste 12 jaren van haar leven hebben wij steeds iets meer afscheid moeten nemen van al die mooie eigenschappen. Stukje bij beetje leverde zij steeds iets meer in. Eén belangrijke eigenschap heeft zij gelukkig tot het laatste behouden, haar blijdschap en die mooie stralende lach. Al kon ze niet meer praten, een blik op de kinderen of kleinkinderen liet haar stralen.
De afgelopen jaren was het soms moeilijk om haar te herinneren zoals ze vroeger was. Ze werden overschaduwd door die nare ziekte.

Op 31 mei 2023 heeft mama na een ziekteproces van 12 jaar haar rust gevonden. Zij was 68 jaar. 

Verdrietig maar vervuld van mooie herinneringen hebben wij haar afscheid gevierd op 7 juni. Deze dag was volledig in haar stijl. In het stralende zonnetje, een rouwstoet op de fiets in plaats van met de auto, omgeven door veldbloemen en haar lievelingsmuziek. Ik denk dat ze vanaf boven mee heeft kunnen genieten van deze mooie dag.

In gedachten fietst zij deze mooie rit met ons mee en we hopen hiermee het leed van deze nare ziekte in de toekomst voor anderen te voorkomen!

Available activities:

  • HerinneringenRit 40 kilometer
  • HerinneringenRit 80 kilometer
  • HerinneringenRit 120 kilometer
  • Wandelen 15 kilometer