Maarten's Meiden

Wij gaan Stoempen!

Raised

3,800
194% reached of total of €1,956
Closed You can't donate anymore

Stoempen

Elke zondag staat om 10:00 op het Kerkplein in Woerden een kluppie oud-voetballers (VEP 7) en aanverwante artikelen klaar om een RONdje te fietsen. Een RONdje ja want wij worden wekelijks begeleid/aangestuurd/afgemat door OUD-wielrenner van het jaar (2021) Ron de Goeij. De eerste kilometers is het meestal bijkletsen maar daar houdt Ron niet van dus dan gaat de zweep erover of desnoods gaan we ‘stoempen’.  Gelukkig is er altijd de break met koffie en appeltaart waar we na het uithijgen verder kunnen kletsen. Aansluitend een bakkie, soms een biertje bij de Pomp en de sociale en sportieve behoeften zijn weer vervuld.

Maartens Meiden

Een mooie fietsploeg, sportief liggen er nog kansen maar qua plezier is het optimaal. Het is een kluppie dat qua leeftijd ‘jong-belegen’ genoemd mag worden of beter...MAMILS (Middle Aged Men in Lycra) en elk van onze kernploegleden is wel van dichtbij of minder dichtbij in de omgeving in aanraking gekomen met Alzheimer.

Zo is ook de schoonvader van één van onze fiets-atleten Maarten Keyman ‘gepakt’ door deze ziekte. Maarten heeft het afgelopen seizoen meegedaan met Restaurant Misverstand en mede daardoor zijn de lijntjes met Alzheimer Nederland kort en willen wij als fietskluppie graag ‘de 80 km’ fietsen voor Maarten, die overigens zelf meeloopt met de wandeltocht.

Maarten’s Meiden, een groep vrinden voor ’t leven. Altijd goed door dik en dun, echte daqgplukkers!

Available activities:

  • HerinneringenRit 40 kilometer
  • HerinneringenRit 80 kilometer
  • HerinneringenRit 120 kilometer
  • Wandelen 15 kilometer

View all