Home Instead Thuisservice

Al fietsend dragen we bij aan een toekomst zonder dementie

Raised

8,143
16% reached of total of €50,000
Closed You can't donate anymore

Home Instead Thuisservice fietst mee met de HerinneringenRit 2022 om geld in te zamelen voor onderzoek naar dementie. We fietsen met verschillende vestigingen mee!

Home Instead biedt begeleiding en ondersteuning voor senioren met dementie. Met persoonlijke aandacht bouwen we een vertrouwensband met iemand op en zijn we zoveel mogelijk van betekenis. Door samen herinneringen op te halen en door, voor de senior, betekenisvolle dingen te ondernemen, houden onze CAREGivers de senior betrokken bij het alledaagse leven.

In Nederland hebben 290.000 mannen en vrouwen te kampen met dementie. De verwachting is dat in 2040 maar liefst 500.000 mensen de diagnose dementie hebben gekregen. Er is nog veel onbegrip en onwetendheid over dementie. Hierdoor krijgen senioren met dementie niet altijd de best passende zorg thuis en ondersteuning. Daarom is er onderzoek nodig om betere inzichten te krijgen in de oorzaak, preventie, diagnose en behandeling van dementie. Met de opbrengst van HerinneringenRit kan Alzheimer Nederland het onderzoek naar dementie financieren.

Wij zetten ons hiervoor in. Wil jij hier ook een bijdrage aan leveren? Steun onze fietsers en doneer direct! Alle beetjes helpen en zo werken we samen aan een toekomst zonder dementie.

Available activities:

  • HerinneringenRit 40 kilometer
  • HerinneringenRit 80 kilometer
  • HerinneringenRit 120 kilometer
  • HerinneringenRit 160 kilometer