Mag ik op je steun rekenen?

Petra den Breejen

( HerinneringenRit 40 kilometer | Member of team: Memorebels )

Raised

403
100% reached of my target amount €400
Closed You can't donate anymore

Begin dit jaar heeft mijn lieve mama de diagnose dementie gekregen. Als kind heb ik mij in de afgelopen maanden vaak heel machteloos gevoeld. In eerste instantie in de zoektocht naar de oorzaak van het veranderende gedrag van mijn moeder. Na de diagnose voelde ik mij vaak machteloos in onze zoektocht naar de juiste zorg die mijn moeder zo nodig heeft. We hebben alles wat in ons vermogen lag ingezet om mijn moeder een nog zo comfortabel mogelijk leven te geven. Maar hoe comfortabel is je leven nog als je geen overzicht meer hebt, je wordt beperkt in je vrijheid en je steeds meer realiseert dat het niet meer beter wordt?

Deze negatieve ervaring wil ik heel graag omzetten in een positieve ervaring. Daarom heb ik besloten om 17 september mee te doen met de HerinneringenRit. Om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar dementie. Onderzoek dat zo hard nodig is voor een toekomst zonder dementie.

17 september is het weekend waarin het precies een jaar geleden is dat mijn lieve papa is overleden. Na zijn overlijden werd ons extra duidelijk welke zorg hij de afgelopen jaren om en voor mijn moeder moet hebben gehad. Op 17 september neem ik daarom niet alleen mijn moeder maar ook mijn vader in het bijzonder mee in mijn gedachten.

Available activities:

  • HerinneringenRit 40 kilometer
  • HerinneringenRit 80 kilometer
  • HerinneringenRit 120 kilometer
  • HerinneringenRit 160 kilometer