Samen sterk voor mijn moeder!

Erna Van der Vegt

( HerinneringenRit 120 kilometer | Member of team: Familie Selles, samen sterk  )

Raised

581
116% reached of my target amount €500
Closed You can't donate anymore

Sinds oktober 2022 heeft mijn moeder de diagnose dementie gekregen.Na een intensieve periode thuis met hulp van de thuiszorg werd begin januari duidelijk dat thuis wonen niet meer ging. Na een periode van hoop met enkele goede dagen werd in april duidelijk dat ze niet meer thuis kon wonen en opname in een verpleeghuis noodzakelijk was. Dit kwam door zowel cogniteve achteruitgang en lichamelijke. Mijn moeder heeft naast dementie ook een chronische hersenvliesontsteking.
Als dochter en met mijn gezin maken we van dichtbij mee wat het doet met je moeder maar ook met mijn vader als mantelzorger.
Ondanks dat ze in het verpleeghuis liefdevol verzorgd wordt zou ik graag bijdragen aan het voorkomen van deze ziekte en het beperken van de gevolgen. Samen met mijn man, zoon en zussen gaan we de 120 km fietsen om geld in te zamelen.

Toen ik bovenstaande schreef in mei had ik nooit kunnen denken dat ik mijn moeder echt als herinnering mee moet nemen op 23 september. Helaas heeft ze 17 juni haar strijd op moeten geven maar als familie strijden wij door!

 

Available activities:

  • HerinneringenRit 40 kilometer
  • HerinneringenRit 80 kilometer
  • HerinneringenRit 120 kilometer
  • Wandelen 15 kilometer