Voor jou mama!

Barbara Meijer

( HerinneringenRit 40 kilometer | Member of team: Be My Hope )

Raised

400
100% reached of my target amount €400
Closed You can't donate anymore

Lieve mama,

Je bent 64 jaar en zit nu sinds oktober 2022 in een verpleeghuis. Wat was dat een lastige stap. Toch is het ook een fijne plek voor jou.
En wat vind ik het bijzonder dat ik elke keer weer met jou prachtige avonturen mag beleven op de duofiets! Ik zie je genieten en soms is het net of de Alzheimer even weg is.

Elke keer als we langs het tolhuisje in Meppel fietsen zeg je: "Kijk, daar is het leuke huisje weer!" Hoe gaaf, dat je die gewoon nog onthoudt! Terwijl zoveel andere dingen direct uit je geheugen verdwijnen, maakt dit huisje indruk. We hebben dan ook al heel veel selfies voor dit huisje ;-)

We dromen en fantaseren tijdens onze tochten, genieten van de reigers, de ooievaars, de reeën en de natuur.

En we maken wilde toekomstplannen, je gaat er helemaal in op! Fietstochten met tentje achterin het mandje door Scandinavië, je gaat er helemaal in op! Soms kom je niet meer op de woorden, maar even later komt dat soms wel weer. En soms ook niet, dan veranderen we daardoor gewoon onze toekomstplannen, geeft ook wel weer leuke wendingen. Ook al weten we denk ik allebei dat dit nooit meer zal lukken, fantaseren is fijn!

Lieve mama, ik hou van jou en hoop dat ik nog heel veel avonturen met jou mag beleven!
Liefs Barbara

Available activities:

  • HerinneringenRit 40 kilometer
  • HerinneringenRit 80 kilometer
  • HerinneringenRit 120 kilometer
  • Wandelen 15 kilometer