SCHRIJF JE NU SAMEN IN VOOR EEN FIETSTOCHT OM NOOIT TE VERGETEN

17-9-'22: Doe mee aan de HerinneringenRit en stop dementie!

Wil jij ook met je vrienden, buren, familie of collega's een onvergetelijke fietstocht beleven en tegelijk meer onderzoek naar dementie mogelijk maken?

 > Schrijf je nu samen in voor de HerinneringenRit 2022

Met het sponsorbedrag dat je inzamelt of doneert, maak je méér onderzoek mogelijk naar dementie. Maak samen de mooiste nieuwe herinneringen: 17 september 2022 in Amersfoort.

Kies je eigen afstand

Er zijn fietsroutes van 40 km, 80 km, 120 km en 160 km. Dus iedereen kan meedoen: van gelegenheidsfietsers tot doorgewinterde wielerfanaten, en van jong tot oud. Welke afstand je ook kiest, je team fietst altijd door de prachtige omgeving van Amersfoort.

Onvergetelijke kilometer

Om te zorgen dat je deze dag echt onvergetelijk wordt, komen alle routes langs de Onvergetelijke kilometer. Het enige wat we hierover vooraf verklappen, is dat je waarschijnlijk even vaart wilt minderen, om samen herinneringen op te halen en nieuwe herinneringen te maken.

Meer weten?

Check hier alle informatie over: hoe het werkt, het inschrijfgeld, het programma, de locatie, de routes, je voorbereiding, het inzamelen van sponsorgeld en toeschouwers.

Benieuwd naar wie er al mee doen? Bekijk hier alle deelnemers.

 

Lees meer Lees minder