Doe mee aan de HerinneringenRit en stop dementie!

Niets is mooier dan het maken van herinneringen. Zeker samen met anderen én een gezamenlijk doel. Daarom dagen we je uit om op 17 september 2022 met familie, vrienden, buren en collega’s te fietsen voor een toekomst zonder dementie. Doe ook mee aan de HerinneringenRit 2022!

 

Met het sponsorbedrag dat je inzamelt of doneert, maken we samen méér onderzoek mogelijk naar dementie!

Iedereen kan meedoen

Je kunt kiezen uit verschillende afstanden. Er zijn fietsroutes van 40 km, 80 km, 120 km en 160 km. Zo kan iedereen meedoen: van gelegenheidsfietsers tot doorgewinterde wielerfanaten, en van jong tot oud. Welke afstand je ook kiest, samen met je team fiets je altijd door de prachtige omgeving van Amersfoort.

Onvergetelijke kilometer

Om te zorgen dat je deze dag nooit meer vergeet, leiden alle routes langs de Onvergetelijke kilometer. Het enige wat we daarover vooraf verklappen, is dat je waarschijnlijk even vaart wilt minderen, om samen herinneringen op te halen en nieuwe herinneringen te maken.

Voorheen: 2bike4alzheimer

De HerinneringenRit heette voorheen 2bike4alzheimer. Behalve de naam, heeft ook de rit zelf een nieuw jasje gekregen. Wat is gebleven, is de sfeer en de saamhorigheid, die je al ervaart in de aftermovie van 2021.

> Fiets mee!

 

Lees meer Lees minder

Nog te gaan: